Coachingstraject

NLP werkt prima bij mensen die op een elegante manier meer emotionele balans in hun leven willen krijgen. Meestal kan met drie sessies worden volstaan. Het eerste gesprek duurt ongeveer twee uur. Het tweede en derde gesprek duren vaak korter. Als er in bijzondere situaties een vierde of vijfde gesprek nodig is, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. En als blijkt dat het coachen helemaal niet heeft gewerkt, dan hoef je niets te betalen: ‘no cure, no pay!’.

Sessie 1: 

Je geeft aan welke zaken je wilt veranderen of verbeteren.  Hierna beginnen we met de NLP-oefeningen uit te voeren. Deze kun je thuis verder toepassen, waardoor de veranderingen zich steeds beter gaan hechten.  Ook stellen we je Enneagram type vast. Dit geeft veel zelfinzicht! De ervaring leert dat je je na afloop van de eerste sessie al een stuk beter voelt dan daarvoor.

Sessie 2: 

Gemiddeld twee weken later vindt de tweede bijeenkomst plaats. Je vertelt me wat er goed is gegaan en wat er nog beter kan. Zo nodig herhalen we de oefeningen of voeg ik andere toe. Een onderdeel van deze sessie is het creëren van jouw toekomstbeeld dat uit positieve en opbouwende elementen bestaat. Je zelfvertrouwen is inmiddels vergroot en je staat optimistischer en realistischer in het leven.

Sessie 3: 

We kijken nog eens terug naar de veranderingen die zijn ingetreden en hoe jij je daarbij voelt. We bespreken of je bereikt hebt wat je voor ogen stond en of je je daarbij goed en tevreden voelt. Ook gaan we na of er nog zaken zijn die aandacht vragen en aangepakt moeten worden. Ben je tevreden dan ontvang je de factuur.

In de periode tussen de sessies ga je thuis met het geleerde aan de slag. Regelmatig oefenen is niet alleen noodzakelijk, maar draagt bij aan de verbeteringen en veranderingen waarvoor je aan het coachingstraject bent begonnen. De praktijk leert dat de meeste klachten en onlustgevoelens na de 3 sessies zijn opgelost of draaglijker zijn geworden. Je voelt je sterk en vaardig genoeg je eigen levensweg te vervolgen en op eigen benen te staan.

Zet de eerste stap en maak een afspraak! 

Heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt, stuur me dan een mail (info@haastert.nl) of bel voor een afspraak 06-15090353.

Of doe eerst een test voor € 25,00 waardoor je kunt ontdekken of NLP bij je werkt.