Profiel

Intro

Mijn naam is Peter Jan van Haastert. Ik ben afgestudeerd als Master of Arts HRM (Human Resource Management). Daarnaast ben ik gecertificeerd coach (zie afbeelding) en NLP-master.

De meeste tijd besteed ik aan belangenbehartiging van vakbondsleden bij o.a. bezwaarprocedures of bij meningsverschillen met hun leidinggevende(n) die ze niet op eigen kracht kunnen oplossen.

In mijn werk ontmoet ik regelmatig mensen die hulp zoeken bij loopbaan-vraagstukken, of die de samenwerking of omgang met collega’s of meerderen willen verbeteren, etc.
Het coachen van mensen was een onderdeel van mijn dagelijkse werk en heb ik intensief beoefend gedurende de jaren dat ik bedrijfsmaatschappelijk werker was. Ook verzorgde ik trainingen op het gebied van communicatie en gaf ik les.
Mijn NLP master practitioner certificaat behaalde ik bij het ISE van Hans Dalhuysen. En door Joost van der Leij (joostvanderleij.nl) heb ik me laten bijscholen en leerde o.a. bij hem het Enneagram.

Waar ik voor sta

Omdat ik ervan uit ga dat mensen over ongekende potenties beschikken, geeft het mij veel voldoening als ik mensen kan helpen die tot ontwikkeling te brengen en kan bijdragen aan een vollediger en gelukkiger leven van hen. Natuurlijk doen zij dat zelf, maar ik kan desgewenst gids en raadsman zijn. Ik heb ervaren dat NLP en het Enneagram daarbij goed kunnen helpen. Dienstbaarheid aan en respect voor de medemens zijn voor mij belangrijke waarden. Overigens ga ik er wel van uit dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor de keuzes die hij/zij maakt.

 PJvH Coach certificaat.jpeg

NLP logo