Testimonials

Hier lees je over de ervaringen van anderen.

Deze eerste echte ervaring met NLP bij Peter Jan was bijzonder fijn en ik ben erg enthousiast.
Peter Jan is betrokken, geïnteresseerd en warm. Al vrijwel direct ben je op je gemak en is er de ruimte om bezig te gaan met de NLP-technieken. Voor mij hebben ze al een grote verandering gebracht en ben ik thuis bezig met de oefeningen. NLP geeft inzicht in wie je bent en wat je kunt, zonder daarmee alle oude (pijnlijke) gevoelens uit het verleden terug te hoeven halen.
Zeker een aanrader!

Ruby Lamberts
Happy Family

4 reacties op Testimonials

 1. M.F. schreef:

  Peter Jan heeft mij gecoached in het loslaten. Het loslaten van het negatieve en daarvoor in de plaats een positief gevoel ontwikkelen. Ik merk dat het steeds beter gaat en ik makkelijker met irritaties om kan gaan.
  Peter-Jan is een warme, betrokken persoon, die je in je waarde laat, je mag zijn wie je bent.

  Peter-Jan…bedankt, ik waardeer je enorm, maar dat wist je al!

  Groetjes M.F.

 2. JB schreef:

  Peter Jan heeft mij gecoached in het loslaten van negatieve gedachten met behulp van NLP over situaties die ik meemaak in mijn werk. Door het toepassen van deze techniek kan ik op een positieve manier naar deze situaties kijken.

  Peter Jan is een oprecht persoon en betrokken bij de situatie waarin ik mij bevond.
  Naast NLP heeft hij mij ook ondersteund met concrete adviezen ten aanzien van het aanpakken van problemen op mijn werk. Zijn adviezen zijn voor mij van grote waarde geweest.

  Hartelijke groeten, JB

 3. Anne schreef:

  Peter Jan heeft mij zowel op het werk als in zijn prive-praktijk meerdere malen gecoached en geadviseerd.
  Ik heb Peter Jan leren kennen als iemand met een groot empatisch vermogen die mensen respectvol, deskundig maar ook met een grote dosis humor tegemoet treedt.
  We hebben samen een oefening gedaan die ik normalerwijze niemand toevertrouw (hypnose).
  Bij Peter Jan had ik daarin alle vertrouwen en het was een byzondere ervaring.
  Het resultaat ervan heb ik nog niet ervaren maar zie ik positief tegemoet!

 4. S.B. schreef:

  Beste Peter Jan,

  Ik vind je een geweldige coach omdat je me heel ongemerkt de juiste richting op weet te sturen. Met ongemerkt bedoel ik dat je al onmiddellijk, terwijl we nog gewoon een praatje zitten te maken, bepaalde suggesties weet mee te geven die ervoor zorgen dat ik ontspan. Volgens mij heb jij de gave om mensen (hoe angstig, onzeker of gestrest ze zich ook voelen) meteen vanaf het eerste moment op hun gemak te stellen. Bovendien ben je een geweldig goede luisteraar die effectief gebruik maakt van alle informatie die hij binnen krijgt. En zo kom je heel snel tot de juiste oplossingen. Ik was erg gespannen waardoor ik ook lichamelijke klachten kreeg, maar al sinds de eerste coachingssessie met jou voel ik me veel beter en zijn de lichamelijke klachten als sneeuw voor de zon verdwenen! Ik zou je dan ook van harte aanbevelen aan anderen die besloten hebben zich beter te willen voelen of iets te willen veranderen.

  Hartelijke groet,
  S.B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *